Hoppa till huvudinnehåll

Lite till om styrelsen

Lite till om styrelsen

Fredrik Josefsson

Ordförande

Fredrik Josefsson arbetar som familjerättsjurist och driver Östgöta familjejuridiska Byrå i Norrköping. Han är egenföretagare och har bland annat under 25 år drivit begravningsbyrå i Småland och även varit ordförande för branschorganisationen Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Han är aktiv i församlingen Agape och har undervisat för Focus Business School på olika platser i Sverige, Asien och Afrika.

Marco Strömberg

Vice ordförande

Marco är sedan 2009 grundare av organisationen Focus Business School och författare till utbildningsmaterialet som han utvecklade under sina fem år i Myanmar tillsammans med sin fru Anna. Marco är direktor för Focus Business School International och tränar lärare globalt för FBS. Han har även jobbat som pastor i 10 år i Stockholm. Civilekonom från Stockholms universitet.

Anna Strömberg

Styrelsemedlem

Anna var med och grundade Focus Business School med sin man Marco 2009 när de bodde i Myanmar. Anna har jobbat inom socialverksamhet inom kyrka, kriminalvård och socialmyndigheter.

Emmanuel Hyllerud

Styrelsemedlem

Bor i Floda tillsammans med sin familj Alexandra och tre barn. Han är företagare som äger och driver företaget Älska Försäljning som jobbar med säljutbildning, sälj planering och mötesbokning. Tillsammans med sin fru driver han också skivbolaget Barnskivor.se som skapar redskap för att barnen i Sverige skall få en egen relation till Jesus.

André Andersson

Styrelsemedlem

Andre är egenföretagare sedan 25 år tillbaka och äger målerifirman Anders måleri. Han äger även bolag inom fastighets- och bemaningsbranschen och är även utbildad företagscoach. Andre sitter med i ett flertal styrelser och har även bott ett år i Myanmar med sin familj i samband med uppstarten av Focus Business School.

Lennart Eriksson

Styrelsemedlem

Lennart var med och bildade Hoppets Stjärna Insamlingsstiftelse med arbetsnamnet Star of Hope 1979. Hoppets Stjrärna arbetar med utsatta barn i Östeuropa, Afrika, Asien, Sydamerika och Karibien. Lennart är verksamhetschef i Star of Hope sedan i början av 90-talet. 2013 gick han in som missionsföreståndare i moderorganisationen Tältmissionen.