Hoppa till huvudinnehåll

Vi är Dragana Grbic-Hasibovic och Zlatan Hasibovic från Sarajevo, Bosnien och Hercegovina. När vi träffade FBS (tack vare Robert och Sandrina i Rafael) arbetade Dragana för en icke-statlig organisation och vi var Herbalifes näringsdistributörer. Vi hade ett affärsföretag inom jordbruket året innan och det var en fullständig katastrof.

Vår Herbalife-näringsverksamhet föll sönder. Och totalt sett var vi inte i god situation. I de första lektionerna av FBS fick vi reda på att vi inte tänkte på fröets princip, och senare hittade vi många fler misstag som vi gjorde.

Men vi hittade botemedel för alla problem. Vi började med att läsa Bibeln. I början började vi med att tänka på principen om frö och lagring. Även om vi hade väldigt lite pengar, började vi med Samaritan Purse och lite senare med tionde. Vi lärde oss också om Mission.

Nu har vi startat ett marknadsförings-, evenemangshanterings- och konsultbyrå som växer, Herbalifes näringsverksamhet går till en helt ny nivå och vi har vårt Mini Gym (Small Fitness Center). Och i dessa tider av Covid-19, då många företag inte arbetar, har Gud gett oss verktyg för att hålla allt igång och planera nya satsningar.

Tack FBS