Hoppa till huvudinnehåll

Hej jag heter Joseph Anthony och jag är från Negombo Sri Lanka. Jag brukade vara fiskare men efter att ha gått på FBS-skolan talade Gud med mig för att starta ett plaståtervinningsföretag. Detta var mer än två år sedan.

Nu samlar vi in mer än 50 ton plastavfall per månad och förvandlar det till ny plastpelletin som vi säljer till de lokala plastproducenterna. Med hjälp av 10+ personal driver vi verksamheten och vi köper plast från cirka 200 återförsäljare som samlar in plastavfall.

Vi hjälper också andra organisationer och entreprenörer att starta återvinningsprojekt. Vi bygger de flesta av våra egna maskiner. År 2019 utsåg regeringen vårt företag RNA plaståtervinningscenter för att hjälpa till att utveckla ett system för insamling och återvinning av avfall i Sri Lanka.

Gud har gett mig en vison för att starta återvinningscenter över hela ön. Jag vill också starta FBS-skolor för att stödja entreprenörerna precis som jag fick en förändring i livet genom dessa klasser jag vill att andra ska ha samma möjlighet.